Skip to main content

Voor volwassenen

Zoete Zinne voor volwassenen; dat zijn zintuiglijke gelukskes in de vorm van ontspannende massages en 2 originele groepsworkshops voor allerlei soorten gezellige groepsmomenten!

Op deze pagina vind je het uitgebreide aanbod terug.

De individuele massages/relaxsessies vormen een warm check-in momentje voor je lichaam en geest, een fijne ont-moeting in zachtheid en authenticiteit. Deze sessies bij Zoete Zinne staan in het teken van meer verbinding met jezelf en vormen een zintuiglijk gelukske waarbij jij op de eerste plaats komt . Zoete Zinne is zacht voor je ziel!❤️

Je kan een afspraak boeken via de contactgegevens of je kan een sessie cadeau doen aan iemand die je graag ziet. Ik verwelkom je graag op afspraak op mijn thuisadres in Aarschot.

Individuele sessies volwassenen

Groepsworkshops volwassenen

Zoete Zinne wil mensen in groep positief verenigen en hen samen de mogelijkheid bieden tot ontspanning en expressie. Zoete Zinne brengt op originele manier verbinding in elke groep dankzij een mooi aanbod van 2 verbindende groepsworkshops voor groepen vanaf 4 personen.

Welke workshop voor mijn groep? Wegwijzer:

‘Ik heb zin in een luchtige, creatieve workshop voor mijn groep. Dat mensen kunnen genieten en ontspannen, tegelijk iets maken en kunnen verbinden met elkaar is een grote plus.’ ✅ Neem een kijkje bij de CreaWEworkshops!

‘Voor een vrijgezellenactiviteit (of verrassingsfeest, verjaardagsfeest ‘special edition’,…) zou het fijn zijn iets luchtigs en grappigs te vinden. Ons groepsmoment (namiddag, avond) moet vooral leuk en guitig (lees: ‘een tikkeltje ondeugend’) zijn.’ ✅Zoete Zinne heeft de Grote, Guitige Vrij Gezellige Zintuigreis in haar aanbod!

Voor iedereen ♥

De Zoete Zinne-workshops kunnen door particulieren, verenigingen, families, vriendengroepen, bedrijven,… geboekt worden. Zoete Zinne is er voor iedereen! Alle Zoete Zinne-workshops zijn verbindend en origineel! Zoete Zinne komt naar jou toe en in een ontspannen sfeer zorg ik voor een authentiek feel-good moment. Ben je op zoek naar een workshop voor een gemengde groep, van kinderen én volwassenen, ook dat kan! Snuister gerust even in het aanbod en neem contact met me op.

Overal ♥

Zoete Zinne komt in principe naar jouw locatie (bij jou thuis, in een door jouw gehuurd zaaltje, tuin, park,…) om de workshop uit te voeren. Lekker gemakkelijk! Wil je een Zoete Zinne-workshop laten doorgaan, maar beschik je zelf niet over een geschikte locatie, neem dan gerust contact op, ik kan eventueel helpen met zoeken in Aarschot en een aantal voorstellen doen!

Openbaar ♥

Zoete Zinne organiseert regelmatig openbare workshops in Aarschot en dit zowel voor kinderen, ouder(s) + kind(eren), als voor volwassenen. Op de Facebook-pagina van Zoete Zinne wordt er telkens een event aangemaakt waarop alle info te vinden is. Ook onderaan deze pagina kan je een overzicht van aankomende openbare groepsworkshops terugvinden.

Tegen een klein prijsje ♥

De prijs vermeld bij de workshop is een all-in per persoon prijs gebaseerd op een groep van 15 personen, inclusief kilometervergoeding naar uw locatie in groot-Aarschot en inclusief materialen (btw-vrijgesteld). Vanaf 150 euro heb je dus al een complete all-in workshop voor 15 personen!  Neem gerust contact op voor een persoonlijke offerte en geniet van een mooie korting bij boeking van meerdere workshops.