Skip to main content

Voor kinderen

Kinderen gebruiken hun zintuigen vaak op een pure, onbevooroordeelde manier. Ze ontdekken de wereld en zichzelf op basis van lichamelijke sensaties. Zoete Zinne heeft een groot ❤️ voor kinderen. Dat kan je ook lezen in ‘Mijn verhaal‘.

Zoete Zinne voor kinderen; dat zijn 2 individuele sessies en 3 originele groepsworkshops, te boeken voor verjaardagsfeestjes en andere feestelijke avonturen, als vorming, kortom, voor allerlei soorten gezellige groepsmomenten!

 

De individuele sessies van Zoete Zinne vormen een warm check-in momentje voor lichaam en geest, een fijne ont-moeting in zachtheid en authenticiteit. Deze sessies bij Zoete Zinne staan in het teken van meer verbinding met jezelf en vormen een zintuiglijk gelukske waarbij het kind op de eerste plaats komt. Zoete Zinne is zacht voor de ziel!❤️

Individuele sessies kinderen

Groepsworkshops kinderen

Ruim aanbod ♥

Zoete Zinne wil kinderen in groep positief verenigen en hen samen de mogelijkheid bieden tot ontspanning en expressie. Zoete Zinne brengt op originele manier verbinding in elke groep dankzij een mooi aanbod van 3 verbindende groepsworkshops voor groepen vanaf 4 kinderen vanaf 6 jaar.

Voor iedereen ♥

De Zoete Zinne-kinderworkshops kunnen door particulieren, scholen, verenigingen, families,… geboekt worden. Zoete Zinne is er voor iedereen!

Ben je als ouder de drukte van een binnenspeeltuin beu en op zoek naar een originele activiteit voor het verjaardags- of communie/lentefeest van je kind?

Zoek je als school of vereniging naar een warme workshop in expressie, creativiteit en/of ontspanning? Alle Zoete Zinne-workshops zijn verbindend en origineel! Zoete Zinne komt naar jou toe en in een ontspannen sfeer zorg ik voor een authentiek feel-good moment.

De workshops worden aangepast aan de leeftijd van de deelnemers en zijn zo beschikbaar voor alle kinderen van ongeveer 6-14 jaar. Ben je op zoek naar een workshop voor een gemengde groep, van kinderen én volwassenen, ook dat kan! Snuister gerust even in het aanbod en neem contact met me op.

Overal ♥

Zoete Zinne komt in principe naar jouw locatie (school, thuis, door jouw gehuurd zaaltje, tuin, park,…) om de workshop uit te voeren. Lekker gemakkelijk! Wil je een Zoete Zinne-workshop laten doorgaan, maar beschik je zelf niet over een geschikte locatie, neem dan gerust contact op, ik kan eventueel helpen met zoeken in Aarschot en een aantal voorstellen doen!

Aantal deelnemers en voorwaarden ♥

Zoete Zinne stelt kwaliteit absoluut boven kwantiteit. Ik wil alle deelnemers voldoende tijd en een veilige ruimte kunnen aanbieden om zich authentiek uit te drukken. Daarom is het maximum aantal deelnemers afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en of er nog een volwassene (ouder, leerkracht,…) bij is om mee toezicht te houden.

Voor de Relaxkidsworkshop zouden de kinderen plaats moeten hebben om te kunnen gaan liggen.

Tegen een klein prijsje ♥

De prijs onderaan vermeld bij de workshop is een all-in per persoon prijs gebaseerd op een groep van 8 personen, inclusief kilometervergoeding naar jouw locatie in groot-Aarschot en inclusief materialen (btw-vrijgesteld). Vanaf 80 euro heb je dus al een complete all-in workshop voor 8 personen! Neem gerust contact op voor een persoonlijke offerte en geniet van een mooie korting bij boeking van meerdere workshops.

Openbaar ♥

Zoete Zinne organiseert regelmatig openbare kinderworkshops in Aarschot. Op de Facebook-pagina van Zoete Zinne wordt er telkens een event aangemaakt waarop alle info te vinden is. Ook hier kan je een overzicht van aankomende openbare groepsworkshops terugvinden.

Kalender en overzicht aankomende openbare workshops

Nieuw: Relaxkidsreeks in centrum Aarschot!

Op dit moment heb ik in het zaaltje van Open Dialoog te Aarschot, een Relaxkidsreeks lopen. Met een groepje van maximum 10 kinderen tussen 6 en 12 werken we elke week een uurtje rond ontspanning in lichaam en ontspanning in geest.

Wat? Zoek je voor jouw kind naar een relaxatieactiviteit waarin ontprikkelen en verbinden in ontspanning centraal staat? In deze reeks zijn er geen schermen, geen lawaai, geen drukte, geen hoge verwachtingen, maar wél oefeningen om de dag/week vol prikkels te verwerken. Manieren om te ontspannen worden aangereikt en ingeoefend. Zachtheid, zorg en bewustzijn staan centraal. Kinderen leren hun emoties uiten en verwerken op een gezonde, rustgevende manier. Aan de hand van heel wat verschillende werkvormen ontspannen we samen in verbinding met elkaar. Volgende activiteiten komen zeker aan bod:

  • Happy Kinderbodyscan
  • Ademwerk voor kinderen
  • Sprookjesmeditatie
  • Interactieve verhalen
  • Zintuiglijk bewustzijn
  • Ik en mijn emoties: bewustzijn en verwerking
  • Gedeelde gespreksrondjes: Ik voel me, ik heb nood aan, …

Kinderen worden tot niets verplicht of gedwongen! Ontspannen en dwang gaan meestal niet samen. Ik probeer te differentiëren waar mogelijk en alternatieven aan te bieden voor kinderen die daar nood aan hebben. Rust staat centraal.

Voor wie? Voor kinderen van 6 tot 10 (5 jaar, maar bijna 6 kan ook). Ik werk met groepen van maximaal 10 kinderen om voldoende zorg en aandacht te kunnen bieden.

Waar? VC Open Dialoog (Bonewijk Aarschot, Leuvensestraat 28, 3200 Aarschot)

Parkeren kan via gratis kwartiertje aan de parkeerautomaat op de Bonewijk

Contact opnemen kan via: 0479/921010 of info@zoetezinne.be