Skip to main content

Zien

Horen

Voelen

Ruiken

Proeven

Intuïtie

Zoete Zinnes Grote Zintuigreis (spelworkshop)

ongeveer 2u: vanaf 17,5€ pp*

In deze spelworkshop worden je zintuigen grondig op de proef gesteld!

Wat proef je als je geblinddoekt 5 etenswaren of vloeistoffen toegediend krijgt? Kan jij raden wat je aan het verorberen bent? Wat voel je als je je handen in Zoete Zinnes voeldoos stopt? Welke voorwerpen dagen jouw tastzin uit? We spelen ook een hoorspel à la ‘Het Geluid’ van Q-music en je krijgt 5 geuren om te bestuderen. Per ronde krijgt de groep, bijvoorbeeld verdeeld in 2 teams, 1 visuele tip en ook een aantal zintuigweetjes in puzzelvorm voorgeschoteld.

Zoete Zinnes grote zintuigreis; dat zijn 5 proefproefjes, 5 geluidraadsels, 5 voeldooskweetetnie’s (of hopelijk wel!) en 5 geurzoekertjes. Welk team beheerst zijn zintuigen het best? 🤔😍

Deze workshop wordt uiteraard aangepast aan de leeftijd van de deelnemers (kinderen/tieners/volwassenen) en is een superleuke activiteit voor elke groep!

Bron afbeelding: https://www.meug.be/events/blind-tasting-tour/

*175 euro is de prijs voor 2u voor een groep van 4-10 deelnemers voor deze workshop, incl. materialen en kilometervergoeding naar uw locatie binnen groot-Aarschot. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een persoonlijke offerte.