Skip to main content

Intuïtie

Zachtheidssessie

60 min: 50€ (1 of 2 personen)

In deze sessie staan bewustzijn, compassie en zachtheid in verbinding met jezelf centraal. Je kan hier terecht voor:

  • een begeleide mind- en bodyscan in een niet oordelend, warm kader. Je hebt hier de mogelijkheid om uiting te geven aan wat je voelt in lichaam en geest, om in een veilige omgeving even tijd en ruimte te creëren voor wat er in je leeft. Je herhaaldelijk bewust zijn van wat je voelt, creëert ruimte en brengt je dichter bij je kern.

 

  • het leren kennen van een manier om tot een diepgaandere, authentieke verbinding te komen met anderen. De drukte van het dagelijks leven in combinatie met het gebruik van sociale media staan een goed, ‘echt’ gesprek soms in de weg. Soms is het zinvol om de schermpjes even weg te stoppen en op een authentieke manier, face-to-face, (ook moeilijkere) gevoelens te delen. Als we daarvoor tijd maken en sterk kunnen staan in onze kwetsbaarheid, komen we al vlug tot een veel diepgaander, waardevol contact. De OpenBoek-methode is een fantastische communicatiemethode om met je kind, partner, collega, vriend,… snel tot een eerlijke, vrije manier van emoties delen te komen. Je kan alleen komen om deze methode te leren kennen of je kan iemand meebrengen waarmee je graag wat diepgaander contact wil. Zo oefenen jullie meteen samen deze methode in.

 

  • We kunnen aan de slag gaan rond de moeilijke dynamiek van people pleasing en het evenwicht van geven, nemen, toestaan en ontvangen (the wheel of consent) in jouw leven. Ook oefeningen vanuit de geluksdriehoek kunnen aan bod komen.

De Zoete Zinne Zachtheidsessie is een sessie op maat. Ik stel me niet op als (en ik ben geen!) alwetende guru, maar ik wil wel tools delen waarin ik zelf geloof en van geleerd heb.

Jij mag hier alles zijn en all is welcome here. ❤️