Skip to main content

Horen

Voelen

Relaxkidssessie 1 of 2 kids

1 uur: 1 kind: 45€, 2 kinderen: 60€

De individuele sessies van Zoete Zinne vormen een warm check-in momentje voor lichaam en geest, een fijne ont-moeting in zachtheid en authenticiteit. Deze sessies bij Zoete Zinne staan in het teken van meer verbinding met jezelf en vormen een zintuiglijk gelukske waarbij het kind op de eerste plaats komt. Zoete Zinne is zacht voor de ziel!❤️

Een relaxkidssessie is een sessie voor 1 kind of 2 kinderen samen (vanaf 5 à 6 jaar) waarbij 3 elementen aan bod  komen:

  • Kinderbodyscan
  • Een half uurtje kindermassage op maat
  • Sprookjesmeditatie

De kinderbodyscan is een reisbeleving door het lichaam van het kind. Het kind creëert lichaamsbewustzijn en kan gemakkelijker ontspannen. Tijdens dit stukje ligt het kind op een matje of op de massagetafel en gaat het kind met open of gesloten ogen een reis door het lichaam maken. Een warm dekentje en lieve knuffel kunnen erbij komen.

De kindermassage is een zachte ontspanningsmassage waarbij het kind een edelsteentje en lekker geurtje kiest voor tijdens de massage. Ook een warmtekussen en -knuffel kan gebruikt worden. De massage kan eventueel geheel of gedeeltelijk over de kledij heen en met of zonder olie. Er wordt op voorhand besproken welke lichaamsdelen wel en niet gemasseerd zullen worden. Elke grens wordt gerespecteerd en alles staat in functie van het welzijn van het kind.

Als er 2 kinderen samen komen, leer ik de kinderen elkaar een ontspannende hand- en voetmassage geven. Ook een gelaatsmassage komt indien gewenst aan bod.

De sprookjesmeditatie is een fantasiebeleving tijdens het luisteren naar een verhaal. Een aangenaam gevoel en rust worden opgeroepen en een positieve affirmatie bekrachtigt deze beleving.

Deze zoete sessies werken ontprikkelend en geven je kind een momentje van liefdevolle aandacht ♥.

Je kan een afspraak voor het kind boeken via de contactgegevens of je kan een sessie cadeau doen aan iemand die je graag ziet. Ik verwelkom je graag op afspraak op mijn thuisadres in Aarschot.