Skip to main content

Zien

Horen

Voelen

Ruiken

Proeven

Intuïtie

Crea’WE’workshops

Vanaf 12,5€ pp*

Tijdens de 4 Zoete Zinne ‘WE’workshops gaan we in creativiteit in verbinding! We werken met en soms voor elkaar, wisselen van materialen en gaan aan de hand van originele opdrachten op zoek naar een ‘WE’-gevoel. We gaan aan de slag met natuurlijke materialen (steen, hout, zelfdrogende klei,…), aroma’s, cupcakes en/of tekstmateriaal dat ons raakt. We eindigen in elke workshop met een geschenkje voor onszelf, voor iemand die we graag zien of allebei 😀. De workshops zijn apart te boeken of te combineren (mooie korting voorzien!) voor een voor- of namiddag vol creatief plezier.

De 4 crea’WE’workshops die je nu kan boeken, zijn:

Klankkleien, Zoete Gelukskes, Rockart! en Stoutwerkjes en Zoete Zinne Zinne

  • Klankkleien‘ 

Klanken en klei zijn de hoofdingrediënten van deze workshop. Aan de hand van allerlei originele opdrachten geven we onze intuïtie de kans om in onze handen te springen en op geluid te gaan creëren. De diverse muziek zorgt voor een ruim aanbod aan expressie-mogelijkheden en we komen zeker en vast ook mekaar tegen in deze ‘WE’workshop. Iedereen gaat met een zelfgemaakt kleiwerkje naar huis. (duur: ongeveer 1,5 uur: €150*)

  • Zoete Gelukskes‘ 

Deze workshop is echt iets voor de smullerds onder ons! Via kleine opdrachten met het oog op verbinding, creëren we samen Zoete Gelukskes en geven we er op een originele manier zin aan.

-Mogelijke cupcakechallenges maken van deze workshop ook een grappige uitdaging. We smullen hier van dagverse, luchtige cake en van elkaars mooie woorden. Uiteraard kan je op het einde je eigen culikunst mee naar huis nemen om er daar mee te pronken…als je er zolang van kan afblijven natuurlijk…😉😍 (duur: ongeveer 1,5 uur: €150*)

-Ook fruitknutselen is een fijne optie. Fruit niet om mee te spelen? Oooh, soms wel, hoor! We maken samen gezonde fruitkunstwerkjes om nadien lekker te verorberen. (duur: ongeveer 1 uur: €125*)

 

-Popcornparty is de derde optie bij de Zoete Gelukskes. Heb jij al eens zelf popcorn gemaakt? Hoe doe je dat en hoe maak je daarvan een feestje? We versieren onze zakjes met complimenten voor elkaar, maken samen de popcorn met de popcornmachine en dan ….smullen maar! (duur: ongeveer 0,5 uur (bij te boeken bij een andere workshop): €45)

  • Rockart! & Stoutwerkjes

We gaan aan de slag met stenen en hout en maken zo onze eigen, unieke STOUT-werkjes! Welk werkje past in jouw kamer? We werken allen samen aan een kunstwerkje voor de jarige of we gaan ieder apart met een stoutwerkje naar huis. (duur: ongeveer 1,5 uur: €150*)

  • Zoete Zinne Zinne

We maken op originele manier samen naar keuze kaders of kaartjes met teksten die (voor) ons zin geven. Denk aan de lyrics van je lievelingsliedje, een leuke quote of (naam)gedicht, een paar motiverende woorden,… . Iedereen eindigt hierbij met een uniek ingeraamde koestertekst of enkele zelfgemaakte kaartjes. We werken met washitape, houten cijfers of letters, keien, knopen en nog veel meer. (duur: ongeveer 1,5 uur: €150*)

*all in-prijs gebaseerd op een groep van 4-10 deelnemers; 120 tot 150 euro is de totaalprijs voor deze workshop van 1 tot anderhalf uur, incl. materialen en kilometervergoeding naar uw locatie binnen groot-Aarschot. Neem gerust contact op bij vragen, voor meer informatie en/of een persoonlijke offerte.