Skip to main content

Individuele sessies

Zensaties massage

25min: 30€ / 55min: 55€

Ontspanningsmassage met verschillende kleine, zintuiglijke gelukskes.

   

Zachtheidssessie

60 min: 50€

In deze sessie staan bewustzijn, compassie en zachtheid in verbinding met jezelf centraal. We gaan via een vraag gestuurd gesprek en/of concrete oefeningen in het kader van zelfontwikkeling en spirituele groei samen aan de slag. Hoe goed ken jij jezelf? Wat heb je op dit moment nodig om je goed te voelen?  Het doel van deze sessie is om met verschillende tools te aarden, jezelf te vinden en te accepteren wat er nu is.

We vertrekken vanuit je eigen kracht en geven je innerlijk kind licht, tijd en ruimte, bijvoorbeeld via een begeleide body- en mindscan. Ik stel me niet op als (en ik ben geen!) alwetende guru, maar ik wil wel tools delen waarin ik zelf geloof.

Authenticiteit en kwetsbaarheid zijn daarbij belangrijk, ook van mijn kant. Elementen van authentic relating en van de geluksdriehoek en zoals ik het zelf zie, elementen van wetenschap en van spiritualiteit kunnen aan bod komen. Jij mag hier alles zijn.

Relaxkidssessie

60 min: 55€ / 90 min: 75€

Een relaxkidssessie is een individuele sessie voor kinderen vanaf 6 jaar waarbij 3 elementen op maat en naar voorkeur aan bod kunnen komen:

  • Massage- of zachtheidssessie
  • Creatief:
    ‘mijn gelukske’: een bijzondere steen of houtschijfje kiezen en er een unieke, persoonlijke halsketting, sleutelhanger of magneet van maken OF ‘mijn zoet zinneke’: een mooie zin of gedichtje kiezen of zelf bedenken en er een bijzonder kadertje voor maken
  • Totale ontspanningsafsluiter met een tikkeltje fantasie: een sprookjesmeditatie (ongeveer 10 min)

Deze zoete combinatie werkt ontprikkelend en geeft je kind een momentje van liefdevolle aandacht. Naar gelang de gewenste duur van de massage- of zachtheidssessie duurt het geheel 1 tot anderhalf uur. Elk kind gaat met een zelfgemaakt gelukske naar huis.

Graag meer info?