Skip to main content

Groepsworkshops

De drukte van een binnenspeeltuin beu? Op zoek naar een originele, verbindende activiteit voor het feestje van uw kind, een warme teambuildingsactiviteit, een fijne invulling van uw vrijgezellenparty of event?

Tijdens een Zoete Zinne groepsworkshop gaan we samen op jouw locatie aan de slag met creativiteit en verbinding. In een ontspannen sfeer zorg ik voor een authentiek feel-good moment. Om de kwaliteit van de workshop te bewaren, is het maximum aantal deelnemers 15. Groepen tot 25 kunnen per uitzondering, mits actieve medebegeleiding van minstens 1 volwassene (ouder, leerkracht,…).

Voor alle leeftijden, ook gemengde groepen

Knuffelworkshop

1,5 tot 2u: 10 tot 40€ pp*

Woorden als huidhonger en knuffelcontact zijn de afgelopen jaren niet zomaar zo populair geworden. Mensen hebben meer dan ooit aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is, een primaire behoefte zelfs, om te kunnen aanraken en aangeraakt te worden.

In deze feelgood workshop onderzoeken we op een luchtige en vooral veilige manier hoe je fysiek en vriendschappelijk affectie kan tonen. Hoe kan je je kort en lichamelijk met anderen verbinden zonder dat het ongemakkelijk aanvoelt? We zetten deze ontdekkingstocht en inzichten ook om in daden. Opgelet dus, er kan stevig geknuffeld worden!  😊

Zachtheidsworkshop

1,5 tot 2u: 10 tot 40€ pp*

Bewustzijn en compassie en zachtheid in verbinding staan centraal. We gaan via oefeningen samen aan de slag om op een diepere, eerlijke manier met elkaar in contact te staan. Authenticiteit en kwetsbaarheid zijn daarbij belangrijk, ook van mijn kant. Elementen van authentic relating en van de geluksdriehoek en samen filosoferen over geluk en vriendschap kunnen aan bod komen. In deze sessie kan een mind- en/of bodyscan voorkomen.

Op een veilige, begeleide manier mag en kan jij hier alles zijn.

Zoete Gelukskes workshop

ongeveer 1u: 12,5 tot 50€ pp*

Deze workshop is zoveel meer dan alleen cupcakes versieren. Via kleine opdrachten met het oog op verbinding, creëren we samen Zoete Gelukskes en geven we er op een originele manier zin aan. We smullen hier van luchtige cake en van elkaars mooie woorden.

Mogelijke cupcakechallenges maken van deze workshop ook een grappige uitdaging.

Creaworkshop

ongeveer 1u per thema: 12,5 tot 50€ pp*

Tijdens deze workshop gaan we creatief aan de slag met natuurlijke materialen, aroma’s en/of tekstmateriaal dat ons raakt. We maken een geschenkje voor onszelf of voor iemand die we graag zien en ook zo werken we rond verbinding. 3 thema’s:                  

 • Zoete Zinne Zinne
  We maken op originele manier samen kaders met teksten die (voor) ons zin geven
 • Zoete Zinne Natuurmaterialen
  We werken met stenen, hout, zelfdrogende klei,…, bijvoorbeeld in thema van het seizoen
 • Zoete Zinne Aromatherapie
  We werken rond aromatherapie en maken een product met lekkere geur

Voor kinderen en jongeren (6-16)

Zoete Zinne Zoekt Zin: Kinder-/jongerenworkshop filosofie

ongeveer 1,5 tot 2u: 10 tot 40€ pp*

Tijdens deze workshop kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een speelse, luchtige manier kennismaken met filosofie en met een van de onderstaande thema’s. Aan de hand van leuke doe-opdrachten en groepsgesprekjes onderzoeken kinderen of jongeren hun eigen visie in verhouding tot die van anderen.

De thema’s zijn: geluk, mijn identiteit, relaties

Zoete Zinne Relaxkidsworkshop

ongeveer 1,5 tot 2u: 15 tot 60€ pp*

Tijdens een relaxkidsworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar komen 3 elementen aan bod:

 • Creatief deel:
  ‘mijn gelukske’: een bijzondere steen of houtschijfje kiezen en er een unieke, persoonlijke halsketting, sleutelhanger of magneet van maken OF ‘mijn zoet zinneke’: een mooie zin of gedichtje kiezen en er een bijzonder kadertje voor maken
 • Massage- of zachtheidssessie: kinderen/jongeren masseren zichzelf en/of elkaar of we doen samen een wondere ontdekkingstocht naar lichaam en geest
 • Totale ontspanningsafsluiter met een tikkeltje fantasie: een sprookjesmeditatie (ongeveer 10 min)

Deze zoete combinatie werkt verzachtend en ontspannend en helpt kinderen op een ontspannende, leuke manier in verbinding te gaan.

Combineer meerdere workshops en krijg een korting voor uw schoolplezier, event, verjaardags- of familiefeest, vrijgezellenparty, teambuilding, hobbyclub,… 

 • *Prijs per persoon, waarvan eerste prijs berekend voor groepen van 16 personen (maximumcapaciteit) en laatste prijs voor groepen van 4 personen, inclusief btw, inclusief kilometervergoeding naar uw locatie binnen groot Aarschot en inclusief materialen, tenzij anders vermeld.
  Neem gerust contact op voor een persoonlijke offerte!
 • Bij boeking van een workshop wordt een voorschot van 30 procent gevraagd.

 Er zullen regelmatig ook openbare workshops doorgaan in…

 Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer info!